CE-chaufför för nattkörning i Västerås sökes!

CE-chaufför för nattkörning i Västerås sökes!

Rekryteringsgruppen · Västerås · Ansök senast 5 dec. (134 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!

ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!

Just nu söker vi enCE-chaufför för nattkörning i Västerås. Du kommer att köra bil och släp och arbetsuppgifterna är bland annatspetsbyte ochnyckelbyte.

Egenskaper

Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!

Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:

  • Svenskt CE-körkort
  • YKB och färdskrivarkort
  • Vana av att köra bil och släp

Meriterande:

  • Tillgång till egen bil
  • Truckkort
  • ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.

Tillträde:

OmgåendeLön:

Fast enligt avtal

Arbetstider:

Nattkörning 40 timmarper vecka (4x10h).

Starttid cirka kl. 18:00 (4 dagar i veckan, fast schema)

Utgångspunkten är Västerås och det är också där varje arbetspass avslutas.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Skicka din ansökan via Teamtailor

"Sökord: Arbetare, ambulerande, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, nattjobb, nattarbete, nattkörning, Västerås"

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rekryteringsgruppen

Placering

Västerås

Kontaktperson

Rekryteringsgruppen i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons