Jobbsafari är en del avschibsted logo

Catering & Logistik Tågcatering

SSP (Scandinavian Service Partner) · Luleå · Ansök senast 28 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu rekryterar vi fler medarbetare till våra avdelningar för Catering & Logistik. Vi levererar catering till bl a tåg och flyg, samt sköter leveranserna till dem själva. Vi erbjuder både tjänst på heltid 100% och deltid 80%. Vi söker även dig som vill jobba extra eller ha en låg deltidstjänst på 20-40% som ett fast extrajobb och dig som vill arbeta extra vid behov. Skriv i ansökan vilken tjänst du söker.

Tjänsten innebär bl.a. enklare produktion som att göra smörgåsar, sallader, inventera, diska, städa och packa/uppackning av varor. Om du har körkort kan du även få köra leveranser till tågen och furnera tågen med produkter ombord placerade i monter.

Profil

För att lyckas i den här rollen är du effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Krav för arbetet är att du både talar och läser svenska obehindrat. Det är en merit om du har arbetat med catering eller transporter med B-körkort, dock inget krav. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en positiv inställning.

Om du är social och öppen, trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.

Om rollen

Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning, samt utdrag ur belastningsregistret. Arbetet är lagt till dagtid, kvällar och helg.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

  • Minst 18 år
  • Talar och läser svenska obehindrat

Meriterande

  • Arbetat med catering eller transporter med B-körkort


Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SSP (Scandinavian Service Partner)

Placering

Luleå

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons