Caremore söker vik ungdomsbehandlare till Skogsbrynet HVB och resursskola

Caremore Skogsbrynet · Mark

·

Ansök senast 31 okt. (6 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie Skogsbrynet i din ansökan

Caremore söker vikarierande ungdomsbehandlare till Skogsbrynet HVB och resursskola


Arbetsplatsbeskrivning


Caremore bedriver HVB-verksamheter från Lidköping i norr till Fjärås i söder. Våra verksamheter präglas av en hög standard med närhet till natur och goda möjligheter till aktiviteter.


Till vårt HVB Skogsbrynet i Sätila som är beläget 40 minuter från Göteborg söker vi nu erfarna behandlare som vill vikariera vid behov i en miljöterapeutisk behandlingsmiljö med individen i fokus. Skogsbrynet tar emot pojkar och flickor i åldrarna 13-18 år med psykosocial problematik, neuropsykiatriska funktionsvariationer eller psykiatriska svårigheter som vårdas enligt SoL eller LVU.


På Skogsbrynet arbetar en erfaren och prestigelös grupp behandlare som söker nya kollegor som kan arbeta timmar vid behov. På Skogsbrynet arbetar förutom behandlare, lärare samt husmor. Enhetschef finns tillgänglig på Skogsbrynet dagligen för arbetsledning och metodstöd.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med ungdomar md psykosocial problematik och/eller neuropsykiatriska funktionshinder. Du får gärna ha spetskunskap inom autism, ADHD, RePulse, lågaffektivt bemötande, MI, miljöterapi, nätverksarbete eller familjearbete.


Arbetsuppgifterna består i att, genom rollmodellering och olika stödinsatser i vardag och fritid, hjälpa ungdomarna att nå sina individuella mål via genomförandeplan. Du har ansvar för att följa med ungdomarna på olika aktiviteter och möten samt främja ett gott samarbete med föräldrar, socialtjänst och andra aktörer i ungdomarnas nätverk. Du ansvarar även för att en relevant social dokumentation utförs enligt aktuella riktlinjer.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och det är meriterande att du har relevant eftergymnasial utbildning. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och är medveten om vikten av en god social dokumentation. Det krävs att du har stort tålamod, kunskap om och förmåga att arbeta lågaffektivt samt orkar stå kvar även när våra ungdomar testar gränser. Du arbetar strukturerat och har ett professionellt, lösningsfokuserat förhållningssätt.


Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras.


Anställningens omfattning

Anställningsform Timanställning

Antal tjänster Flera

Omfattning Anställning vid behov

Arbetstid Oregelbunden arbetstid inkl. journätter

Tillträde Enligt överenskommelse


Löpande intervjuer och anställning


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Caremore Skogsbrynet

Placering

Mark

Kontaktperson

Caremore Vård och Behandling AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie Skogsbrynet i din ansökan