Jobbsafari är en del avschibsted logo

Caremore söker biträdande föreståndare till Skogsbrynet HVB och resursskola

Caremore söker biträdande föreståndare till Skogsbrynet HVB och resursskola

Caremore Skogsbrynet · Mark · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Caremore söker platschef/biträdande föreståndare till Skogsbrynet HVB och resursskola


Arbetsplatsbeskrivning

Caremore startades med målet att bli en av de ledande vård- och behandlingsverksamheterna i Sverige. Verksamheterna är inriktad på vård- och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/ eller psykosocial eller psykiatrisk problematik. Vår styrka är att vi alltid sätter individen i fokus och utformar verksamheten utifrån varje individs unika behov och förutsättningar.

Skogsbrynet har funnits sedan 1994 och har plats för åtta pojkar och flickor i åldrarna 13-18 år med psykosocial problematik, neuropsykiatriska funktionsvariationer eller psykiatriska svårigheter som vårdas enligt SoL eller LVU. Till Skogsbrynet hör en resursskola årskurs 7-9 som ligger i anslutning till enheten.


Till Skogsbrynet HVB och Resursskola i Sätila som är beläget 40 minuter från Göteborg söker vi nu en driven och engagerad platschef/biträdande föreståndare som tillsammans med föreståndare skall förvalta och fortsätta att utveckla verksamheten.


Arbetsbeskrivning

Som platschef/biträdande föreståndare på Skogsbrynet kommer du i samarbete med föreståndare ansvara för budget, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du ansvarar tillsammans med föreståndare för att verksamheten håller en kvalité som är förenlig med såväl lagstiftning som Caremores mål och riktlinjer och som både uppdragsgivare och IVO kräver av enheten. Som platschef/biträdande föreståndare ansvarar du för schemaläggning och planering av verksamheten samt följer upp och vidareutvecklar metoder och arbetssätt. Du identifierar utvecklingsområden och fortbildningsbehov samt skapar förutsättningar för att varje medarbetare kan nå sin fulla potential.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med en inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap och några års erfarenhet av arbetsledning. Som ledare är du trygg och inspirerande med ett strategiskt och strukturerat arbetssätt. Du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i skrift och tal och du har gedigen erfarenhet av vård och behandling. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och flexibel och som inte är rädd för att hugga i där det behövs.


Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras. Du skall kunna stå på tillstånd från IVO.


Anställningens omfattning

Anställningsform Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning.

Antal tjänster En

Omfattning 100%

Arbetstid Dagtid. Viss beredskapstjänstgöring på helger samt kvällar/nätter.

Tillträde Enligt överenskommelse


Ansökan

Senast 2021-01-31. Intervjuer sker löpande.


Kontakt

Du är välkommen att maila din ansökan med personligt brev och meritförteckning till föreståndare Sara Hart.


E-mail: sara.hart@caremore.se


OBS! Vi kan inte ta emot några förfrågningar per telefon!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Caremore Skogsbrynet

Placering

Mark

Kontaktperson

Caremore Vård och Behandling AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons