Jobbsafari är en del avschibsted logo

CAD/CAM Löddeköpinge

Spuhr i Dalby AB · Kävlinge · Ansök senast 26 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Spuhr i Dalby AB startade 2007 när en av grundarna som arbetade som vapensmed började tillverka tillbehör till vapenindustrin. Ryktet spreds om denna vapensmed med sina extraordinära lösningar och det väckte flera militära enheters intresse. Det som en gång startade som ett enmansbolag med extern produktion har nu vuxit till en "high-tech" och skinande ren produktionsanläggning i skånska Löddeköpinge. Maskinparken består idag av 8 st. robotmatade CNC fräsmaskiner (5-axel & 3-axliga) ifrån Quaser och DMG MORI med styrsystem från Siemens och Heidenhain.

Spuhr i Dalby AB är idag ett världsledande industriföretag med 14 anställda som på väldigt kort tid lyckats ta sig till den internationella förstaplatsen i sin bransch med hjälp av innovativa produkter, avancerad produktionsteknik, högt kvalitetstänkande och med egen produktion in-house. Företaget står inför en mycket spännande och expansiv fas med stor tillväxtpotential i samband med det nyligen påbörjade internationella samarbetet med en ny delägare; Česká zbrojovka a.s. (CZ), en av världens största vapenproducenter.

Vem är du?

Vi söker dig som verkligen brinner för avancerad verkstadsproduktion! Du är teknikintresserad, har erfarenhet av produktion med
CNC 4-5 axis och har arbetat en del med att sätta upp och köra maskiner. Du har ett starkt inre driv och vill utvecklas inom CAD/CAM på ett innovationsdrivet företag med högteknologisk totalautomatiserad produktion.

På vår önskelista gällande dina meriter står även utbildning i HyperMill CAM och CAD (Autodesk Inventor), tidigare erfarenhet och intresse av CAD och/eller CAM programmering. För att trivas och lyckas hos oss underlättar en prestigelös och lyhörd personlig stil samt en stark inre motivation att överträffa förväntningar.

Vi erbjuder dig...

...en självständig arbetsroll, helt anpassad efter din arbetserfarenhet/utbildningsnivå inom ett expansivt, världsledande industriföretag med stark lokal förankring. Du blir en viktig del av ett högpresterande team som finner stor tillfredsställelse och stolthet i sina arbetsuppgifter. Vi finns i nya moderna lokaler i centrala Löddeköpinge och vår produktionsmiljö är renast tänkbara. För rätt person erbjuds mycket goda förtjänst- och utvecklingsmöjligheter.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson's personliga
kommentar:

"Spuhr i Dalby AB är ett litet team om 14 personer där kärnan är "high-tech" produktion utan onödiga byråkratiska led. Jargongen är familjär och sammanhållningen mellan kollegor är
mycket god. Detta
är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom CAD/CAM på ett framgångsrikt innovationsföretag med världsledande produkter.


Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 10:e oktober 2020. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!"

Sökord: CAM CAD CNC industri
maskinbearbetning

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Spuhr i Dalby AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spuhr i Dalby AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Daniel Daniel

0707835557

Dela jobbannonsen

Anmäl annons