Jobbsafari är en del avschibsted logo

C++ utvecklare till Visma

Visma Spcs AB · Malmö · Ansök senast 9 maj

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Visma Spcs söker C++ utvecklare till en avdelning som arbetar med vår lönesvit som består av både Onprem och webbaserade löneprodukter. Du kommer att arbeta i Vismas Spcs utvecklingsavdelning som erbjuder en inspirerande miljö med ett brett utbud av kompetenser inom området utveckling. I det här projektet kommer du att arbeta agilt tillsammans med kollegor både i Sverige och internationellt.

Vem är du?
Du har god kunskap inom C++ och SQL och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av utveckling. Men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Du trivs med att arbeta självständigt men tvekar inte att hjälpa och ta hjälp av kollegor när det behövs. Du har bra förmåga att kommunicera, har god problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk och noggrannhet. Du gillar att vara proaktiv och ligger gärna steget före samt föreslår förbättringar i både teknik och processer.

Vad erbjuder vi dig?
Visma Spcs passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering, bokslut och skatter. Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner.

Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Visst låter det spännande?
Vi har som sagt haft en fantastisk utveckling och söker därför en duktig utvecklare! Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Din ansökan i form ett uppdaterat CV vill vi ha senast den 9:e maj. Placeringsort Växjö eller Malmö

Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta linda.havtorp@visma.com, 0768-32 96 73.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma Spcs AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons