Jobbsafari är en del avschibsted logo

C# utvecklare till Apotea

Apotea · Stockholm · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

På Apotea bygger vi och utvecklar allt från grunden. Vi är ett spännande och mycket snabbt växande bolag med korta beslutsvägar. Här får du vara med och påverka från dag ett - dina idéer är en del av att vårt system och din arbetsplats blir bättre! Vi förutsätter att du är prestigelös då vi är en platt organisation och vår it-avdelning består av både unga stjärnor och erfarna ehandelsexperter som servar flera bolag som alla jobbar i samma system. Vi tror att du är lösningsorienterad och har förståelsen för hela kedjan från beställning till leverans.

Om verksamheten

Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har några fysiska butiker utan bara finns på nätet. Apotea.se är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag - här är beslutsvägarna korta. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi drygt 500 anställda. Vi är ett mycket snabbväxande företag som utsetts till Årets nätbutik på Prisjakt fyra år i rad, Årets e-handel på Pricerunner 2016, 2017 och blev Årets e-mästare 2018!

Mer om tjänsten

Vi söker en nytänkande fullstackutvecklare med ett brinnande intresse att utveckla våra system. Du har några års erfarenhet av utveckling med kunskaper inom JavaScript, HTML5, CSS gärna med erfarenheter av React. Vårt fokus ligger i tydlighet för kunden, användarvänlighet och trygghet. Vi erbjuder ett varierande arbete med stora och små projekt och stora möjligheter till intern utveckling. Vi letar efter dig med ett brinnande intresse för utveckling av viktig core-funktionalitet. Du har goda kunskaper inom C# eller något annat objektorienterat språk. Goda kunskaper eller intresse för SQL är meriterande.

Vi erbjuder en företagskultur där öppenhet, flexibilitet, prestigelöshet och kreativitet är viktiga byggstenar. Vi är måna om din personliga utveckling och du får möjlighet att själv forma din roll och arbetssituation. Och så tjänstepension, friskvårdsbidrag och personalrabatter såklart! Vi är en arbetsplats med Omtanke och Hållbarhet i fokus som du ska kunna känna dig stolt över att jobba på!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Apotea med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockholm eller Morgongåva. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apotea

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons