Jobbsafari är en del avschibsted logo

C och CE chaufför till Ragn-Sells

Ragn-Sells · Borlänge · Ansök senast 18 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En lastbilschaufför, en lastbilschaufför, det är en person med glatt humör! Nu söker vi för vår kund Ragn-Sells räkning C och CE chaufförer med YKB för vår och sommaruppdrag. Är du en ordningsam person som gillar att köra lastbil? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Ragn-Sells har behov av medarbetare för arbete på anläggning, insamling och med spol- och sugverksamheten.

Schemalagda arbetstider beroende på uppdrag/avdelning:

FA-verksamheten
Måndag-fredag 07:00-16:00.

VA- verksamheten
Olika skift förekommer exempelvis - måndag-fredag 7:00-16:00 eller regelbundet skift söndag till torsdag och onsdag till söndag 06:00-15:00 eller 15:00-24:00. Även andra skifttider kan förekomma.

Tjänsten som chaufför är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och tom V32. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som lastbilschaufför ser vi att du har C och/eller CE-körkort med Yrkeskompetensbevis (YKB) och ADR- Grund. ADR tank och truckkort är meriterande. Du ha också en vana av att köra tunga fordon. Om du har erfarenhet av att arbeta inom renhållning är detta positivt. Du talar, läser och skriver obehindrat på svenska.

Som person tror vi att du är en ansvarsfull och serviceinriktad person. Du är social, ödmjuk och har en hög arbetsmoral. Du är kollegan med morgonpiggt humör som får upp stämningen i arbetsgruppen!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ragn-Sells
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023- 70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chaufför, lastbil, miljöarbetare, Ragn-Sells, C-körkort, CE-körkort, YKB, ADR

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ragn-Sells

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Ulrika Struve

023-70 55 96

Dela jobbannonsen

Anmäl annons