Jobbsafari är en del avschibsted logo

C chaufförer sökes!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 31 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du färdig C-chaufför i vår? Eller är du en erfaren yrkeschaufför, redo för nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Information om uppdraget:

Till en ledande aktör inom logistiktjänster, söker vi nu flertalet C-chaufförer. Som konsult på detta uppdrag kommer du att arbeta med distribution av paket till olika företag i centrala och södra Stockholm. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt och du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kollegor!

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår kund och du utgår från centrala Stockholm. Tjänsterna är på heltid och förlagda under både för- och eftermiddag. Det finns goda chanser till förlängning och anställning direkt hos kund, efter genomfört uppdrag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
  • C-körkort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • YKB
Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen och ADR är meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift?

Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Vi intervjuar aktuella kandidater forlöpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt.

Sökord: C-chaufför, C-behörighet, Lastbilschaufför, Transport, Sommarjobb transport

Sökord: C-chaufför, C-behörighet, Lastbilschaufför, Transport, Sommarjobb transport

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm