Jobbsafari är en del avschibsted logo

C-chaufförer sökes till flyttfirma för långsiktigt uppdrag!

C-chaufförer sökes till flyttfirma för långsiktigt uppdrag!

StudentConsulting · Mölndal · Ansök senast 19 aug. (10 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du chaufför med C-behörighet och är redo för nya utmaningar? Vill du ha en aktiv arbetsdag och är nyfiken på vad arbetet på en flyttfirma kan innebära? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund Movares räkning söker vi nu efter en pigg och alert flyttperson med C-körkort. Movare är Västsveriges ledande flyttfirma som dagligen arbetar med att hjälpa organisationer att genomföra sina flytt- och förändringsplaner. Movare har sitt kontor/terminal i Göteborg (Mölndal) som också kommer vara din utgångspunkt.

Din arbetsdag kommer du att tillbringa ute med att hjälpa kunder med deras flytt. Du kör lastbilen till och från adressen men du spenderar som mest tid med att lasta kartonger, möbler och andra produkter. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team med högt i tak som dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen.

Tjänsten är på heltid med omgående start. Arbetstiderna är ca 07.30-16.30. För dig som gör ett bra jobb kommer tjänsten vara långsiktig.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en positiv grundinställning och härlig energi som trivs i en miljö med högt tempo och fysiska arbetsuppgifter. Du är utåtriktad, förstår vikten av ett gott bemötande gentemot kunder/dina kollegor och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är att du:
  • Har C-körkort
  • Har giltigt YKB
  • Har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd
  • Har god fysik
  • Hanterar svenska väl i såväl tal som i skrift
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Sökord: C-chaufför, Flyttpersonal, Långsiktig, Heltid, Göteborg

Sökord: C-chaufför, Flyttpersonal, Långsiktig, Heltid, Göteborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen