C-Chaufförer Distribution Strängnäs start omgående

C-Chaufförer Distribution Strängnäs start omgående

WeStaff Sweden · Eskilstuna · Ansök senast 31 juli (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till vår kund i Strängnäs o Eskilstuna. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en bra lön.Vi söker till detta uppdragbåde hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom och runt Strängnäs. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

- Utkörning av livsmedel åt främst restauranger, skolor, butiker och äldreboenden.- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon

Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och Förarkortär ett krav.

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WeStaff Sweden

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

WeStaff Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons