Jobbsafari är en del avschibsted logo

C-Chaufför till varierat uppdrag

HGS ProStaff Göteborg · Partille · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du C-körkort och vill ha en mer varierad vardag?

Vi söker dig med C-körkort för uppdrag hos våra kunder med placering i Göteborg, uppdragen kan vara allt från att leverera gasflaskor, inhämtningar av olja/fettunnor till vanlig distribution.

I rollen som chaufför kommer du att ansvara för att lasta och lossa ditt ekipage hos olika kunder i Göteborg med omnejd. Arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en social person som har en förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt och möter kunder med ett leende på läpparna. Vidare ser vi att du har god lokalkännedom inom Göteborg och gärna har tidigare erfarenheter inom transportyrket.

Kvalifikationer:

- C-körkort

- YKB

- God svenska i tal och skrift

- ADR är meriterande

Tjänsten är en heltidstjänst men vi ser även behov av chaufförer som vill ha ett extraarbete

Om oss:

Prostaff är ett bemannings och rekryteringsföretag verksam på ett flertal orter. Vi är specialiserade på transport & logistikbemanning men verkar inom en lång rad av branscher. Vi är nu inne i ett expansivt skede och behöver stärka upp våran personalsida så ta chansen och bli en del av vårat team!

Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan idag då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HGS ProStaff Göteborg

Placering

Partille

Kontaktperson

HGS ProStaff AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons