Jobbsafari är en del avschibsted logo

C-chaufför sökes för lördagskörningar!

StudentConsulting · Göteborg · Ansök senast 12 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du C-kort och har tid över på lördagar? Vill du jobba med distribution på ett av nordens största logistikföretag? Då kan detta var ditt nya extrajobb!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu C-chaufförer på deltid med omgående start. Arbetsuppgifterna innebär transport av gods till ombud i Göteborg.

Du kommer att utgå från terminalen i centrala Göteborg. Tjänsten är på deltid och arbetspassen är förlagda främst på lördagar kl. 06-14. För dig som trivs och gör ett bra jobb finns även möjlighet att jobba fler dagar i veckan.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Detta söker vi:

Vi söker dig som antingen är nyexaminerad chaufför eller dig som har erfarenhet av distribution och som bara behöver ett extrajobb och nya utvecklingsmöjligheter.

Dina personliga egenskaper är viktigast och vi söker dig som är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.
  • Du som söker behöver ha en annan sysselsättning om mint 50% vilket kan vara studier eller ett annat arbete.
  • Du som söker har körkort, med behörighet C. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis.
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Sökord: C-chaufför, Lastbilschaufför, Deltid, Extrajobb, Logistik

Sökord: C-chaufför, Lastbilschaufför, Deltid, Extrajobb, Logistik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons