Jobbsafari är en del avschibsted logo

C chaufför för lokal distribution.

Maluko · Stockholm · Ansök senast 9 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Maluko personal & logistik är ett litet men väletablerat företag med 20 års erfarenhet av lokal distribution. Vi väljer både våra uppdrag som våra chaufförer med omsorg.

Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer för uppdrag i Stor- Stockholmsområdet.

Arbetet genomförs delvis självständigt som i samarbete med andra så det är av yttersta vikt att du är både självgående och har lätt att samarbeta. Det råder högt tempo och det förekommer tunga lyft så det är en fördel om du har god fysik. Punktlighet är ett måste.

Under arbetspasset träffar du ständigt leveransmottagare och det är därför ett krav att du håller ett vårdat yttre och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Helst ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi ser medarbetarnas olikheter som en tillgång där människor med olika kön, ålder, etnisk bakgrund och livserfarenhet kompletterar och stärker varandra.

Är du en ansvarsfull person, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är du välkommen att skicka en ansökan till oss där du skriver lite om dig själv och bifogar ditt CV.

Krav är: C-Kort, Yrkeskompetensbevis (YKB), och Digitalt förarkort.

Vi ser även gärna att du har yrkesbevis för fordonsmonterad kran.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maluko

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Maluko

Dela jobbannonsen

Anmäl annons