Byt jobb - Bli en av oss - Bli franchisetagare - Hyr ut pensionärer

Goveteran · Karlstad

·

Ansök senast 19 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du funderar på att starta företag, men kanske är lite tveksam eftersom du vet att det krävs hårt arbete för att lyckas.

Då har jag goda nyheter till dig! Bli franchisetagare!

Du behöver inte kämpa ensam med ditt företag när du ansluter dig till oss. Vi hjälper dig på vägen så att du snabbare och enklare kan njuta av friheten av att vara företagare, hjälpa kunder och få möjligheten att tjäna pengar.

Test

Ta det här testet för att se om du passar
som franchisetagare hos oss:

· Vill du ha både privatpersoner och företag som kunder i branschen som omsatta över 60 miljarder 2018?

· Ser du fördelarna med personal som är 50+?

· Tror du att man kan leva på sin pension?

· Tror du kunder uppskattar kompetens, erfarenhet och rutin?

· Vill du få möjligheten att tjäna bra med pengar?

· Gillar du att göra andra människor nöjda och glada?

Svarade du JA på frågorna?

GRATTIS! Det är dig vi vill ha som
franchisetagare!

Hej förresten, jag heter Michael Strauss och det är jag som startade GOveteran för över 15 år sedan. Jag letar nu efter dig som vill ta ett nytt steg i livet och prova något nytt. Du som vill ingå i ett nätverk med 25 duktiga kollegor som är egna företagare på 60 orter från Sundsvall till Malmö.

Så här kommer dina dagar att se ut

Som franchiseföretagare hos oss får du
hjälp att starta upp och bygga din verksamhet. Du bör vara inriktad på att arbeta med försäljning, rekrytering och ledarskap. Du kommer att bygga upp ett team av medarbetare som med hjälp från huvudkontoret och kollegorna runt om i landet ska ge våra kunder riktigt bra tjänster och kundupplevelser. Men du kommer framför allt arbeta med att skapa och bevara goda kundrelationer.

Är du rätt person så kommer det här att vara roligt och lönsamt. Den här möjligheten passar lika bra för kvinnor som män i alla åldrar.

Vi är ett litet företag med stora resurser, vi är snabbfotade och fokuserade på att göra det absolut bästa för våra kunder.

Du är aldrig ensam

Hos oss får du alltid hjälp med att bli
så framgångsrik som möjligt.

Intresserad? I så fall vill jag att du kontaktar mig så fort du kan. Varför inte göra det nu, när du har det i tankarna? Vi intervjuar löpande så ring eller maila mig redan idag så att inte den här möjligheten glider dig ur händerna. Du når mig på telefon 070- 6625464 eller så mailar du mig på michael.strauss@goveteran.se

Bästa hälsningar

Michael Strauss

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Goveteran

Placering

Karlstad

Kontaktperson

GOveteran

070-662 54 64