Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byråledare / Redovisningskonsult

JOPE Redovisning · Söderhamn · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på JOPE Redovisning hjälper våra kunder med allt som rör ekonomiarbete. Vår slogan är ”Du gör det du är bäst på. Låt oss sköta resten!” och vårt mål är att vara den optimala partnern för våra 250 kunder samt den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare. Nu söker vi dig som vill bli vår nya Byråledare och vara en nyckelperson i vår fortsatta resa framåt!

När någon tänker på JOPE ska de känna att vi är effektiva, lojala, kompetenta och flexibla. Viktigast av allt är att vi ska vara förtroendeingivande. Vi är ett gäng på 10 härliga personer som har riktigt roligt på jobbet. Oavsett om det handlar om vår kommande julfest i Stockholm, en resa till Venedig när vi firade 25 år eller en vanlig dag på kontoret ska det vara kul att arbeta hos oss, och i år firar vi 30 år!

Vi erbjuder bl.a.:

· Massage till medarbetarna

· Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme

· Sommartid

· Flexibel arbetstid, där kontoret stänger 15 på fredagar

· Sjukvårdsförsäkring

· En platt organisation – på riktigt

· Familjär stämning

Tanken är att du ska ersätta Anders, en av våra delägare som börjar bli sugen på att gå i pension. Du kommer att arbeta nära vår andra delägare Erik och göra alla på byrån förekommande arbetsuppgifter med huvuddelen på bokslut, deklaration, löner och rådgivning. Just rådgivning, kundmöten samt att resonera och planera kommer vara viktiga delar av ditt jobb. Arbetet utgår från kontoret, då du ska vara lättillgänglig för medarbetarna och finnas där för alla typer av frågor och funderingar som kan uppkomma under en arbetsdag. Du lägger dock upp dina dagar själv och om du delvis arbetar från tåget till kontoret eller behöver jobba hemifrån en eftermiddag går det självklart bra.

För att passa i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet av att vara redovisningskonsult eller byråledare. Du ska ha motsvarande kunskaper som en auktoriserad redovisningskonsult, även om du på pappret inte behöver vara auktoriserad. På sikt finns möjligheten att bli delägare tillsammans med Erik. Du bör vara en öppen, ärlig och glad person som har lätt att prata med människor och som genuint trivs med mycket kundkontakt.

Låter det här som något som skulle kunna passa dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JOPE Redovisning

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Bokadero AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons