Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggsäkerhetssamordnare sökes till Cytiva

Byggsäkerhetssamordnare sökes till Cytiva

Lernia · Uppsala · Ansök senast 30 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill arbeta som Byggsäkerhetssamordnare (Contractor Safety Coordinator) på Cytiva - ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på Lernia men arbeta hos Cytiva.

Du kommer att ingå i Cytivas Facility Management-team i Uppsala och har många kontaktytor både inom avdelningen och utanför. Vi söker dig som är en kvalificerad och erfaren byggarbetsmiljösamordnare (BasP/U) för koordinering av arbetsmiljösäkerhet i Cytivas projekt. Du kommer att erbjudas en visstidsanställning omgående fram till november. Därefter finns stora chanser till anställning direkt hos Cytiva för rätt person.

Arbetsuppgifter

Cytiva bedriver idag ett stort antal projekt för att utveckla sin kapacitet och kommer de närmsta åren att genomföra ett omfattande arbete med att säkerställa efterlevnad av miljölagstiftning och att utveckla siten. Din roll är att koordinera och stödja projekten, dvs. såväl projektledare, entreprenörer och byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U), avseende arbetsmiljösäkerhet. I rollen ingår även att stödja BAS-U avseende omgivningsmiljöfrågor.
  • Planera och samordna sitens olika byggaktiviteter och projekt ur ett arbetsmiljösäkerhetperspektiv
  • Säkerställa efterlevnad av lagstiftning och regelverk för arbetsmiljö
  • Stödja projektledare, entreprenörer och byggarbetsmiljösamordnare i sitt säkerhetsarbete
  • Ansvara för utbildning av intern/extern personal frågor rörande arbetsmiljösäkerhet
Vem söker vi?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arbetsmiljö och 5 års yrkeserfarenhet inom processindustri eller motsvarande. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor samt tidigare erfarenhet från byggbranschen. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

För att vara framgångsrik I rollen som byggsäkerhetssamordnare hos Cytiva ser vi gärna att du som söker tjänsten känner igen dig i beskrivningen av en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare med känsla för att nå ut med din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Du har en god förmåga att skapa dig en övergripande bild av pågående och planerade arbeten och samordnar arbetet med entreprenörer, projektledare och externa parter därefter.

Övrig information

Visstidsanställning enligt överenskommelse (önskvärt omgående) t.o.m. november 2022. Därefter finns mycket goda chanser till anställning direkt på Cytiva för rätt person.

Heltid, flextid

Den här tjänsten är ett konsultuppdrag och innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men tillbringa dina arbetsdagar hos Cytiva. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sofia Viredius via e-post: sofia.viredius@lernia.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons