Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggprojektledare till Borlänge

NXTjobb · Borlänge · Ansök senast 5 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 34 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder, administrera ekonomin och sköta den tekniska förvaltningen till kommuner, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer. Vi finns nära våra kunder och våra ca 200 anställda verkar i hela Mälardalen & Dalarna med 15 kontor från Kumla i söder till Mora i norr.

HSB MälarDalarna ska nu förstärka byggavdelningen med en Byggprojektledare

Uppdraget
Dina arbetsuppgifter består i att självständigt utföra konsultuppdrag åt nya och befintliga kunder inom det aktuella arbetsområdet.
Omfattning och storlek av uppdragen varierar men spänner som regel genom hela processen från idé till genomförd garantibesiktning. Projektens innehåll kan vara allt från utredningar till totalentreprenader inom bygg, mark- och installationsområdet.

För att klara dessa uppgifter så arbetar du fortlöpande med:
  • Lämna offerter på egna uppdrag
  • Kostnadsberäkningar av planerade åtgärder
  • Projektering och upprättande av förfrågningsunderlag
  • Anbudsutvärderingar, upphandling och avtalsskrivning
  • Projektledning och kontroll av entreprenader
  • Ekonomisk uppföljning och reglering
Vem är du och vad har du för bakgrund?
Vi vill att du har utbildning inom arbetsområdet bygg eller att du erhållit motsvarande kunskaper på annat sätt. För att klara uppdragen tror vi att du behöver ha flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, antingen som entreprenör eller som beställare.

Du bör vara van att arbeta självständigt med egna projekt och kunna marknadsföra dig själv och dina tjänster. Jobbet innebär många kontakter med såväl beställare som entreprenörer, vilket kräver hög social kompetens. Du måste vara strukturerad, ha förhandlingsvana och kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där Engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan står i fokus, ETHOS.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Eva-Marie Vernersdotter Ryan 073-821 31 77 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du här på nxtjobb.se.
Urval och intervjuer sker löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NXTjobb

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons