Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggplatsuppföljning Brokonstruktion

COWI AB · Göteborg · Ansök senast 30 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trafikverket bygger en ny bro över Skurusundet. Den nya Skurubron bidrar till att Nacka och Värmdö kan fortsätta att utvecklas och förbättrar förutsättningarna för hållbart resande. Vi söker dig som vill jobba i rollen som Funktionsansvarig för byggplatsuppföljning i projektet "Ny Skurubro i Stockholm".

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ ANLÄGGNINGSTEKNIK I STOCKHOLM

Inom vår avdelning arbetar idag omkring 70 drivna medarbetare med nykonstruktion och underhåll av broar, tunnlar och marina konstruktioner. En stor del av våra uppdrag utförs tillsammans med andra enheter inom företaget och med våra bro- och kajspecialister främst i Danmark. Inom COWI ges även möjlighet att delta i internationella nätverk inom ditt specialområde och möjlighet att arbeta utomlands om det är något som lockar. Vi söker dig som brinner för att göra ett bra jobb, ha kul på jobbet, vill ingå i ett härligt anläggningsgäng och vara med oss att växa.

När du går in i denna roll på COWI kommer du gå in i projektet "Ny Skurubro i Stockholm". Detta projekt kommer pågå under flera år framöver där din roll är Funktionsansvarig för byggplatsuppföljning. I vårt uppdrag ”Nya Skurubron” ingår nybyggnation av ny bro och även upprustningen och ombyggnad av de två gamla Skurubroarna, så detta är ett stort spännande projekt.

Därefter kommer flera liknande projekt behöva denna kompetens på COWI varvid du stiger in i dessa projekt efter detta.

Som funktionsansvarig för byggplatsuppföljning i projektet är du beställarens förlängda arm ute på byggplatsen. Du kommer ta fram underlag för uppföljning och prognoser, bevakar risker och riskhantering, samt agerar stöd till projektledare för att samordna entreprenadarbeten i genomförandefasen.

Du kommer även att:

  • Verka i roll motsvarande samordnande byggledare
  • Vara med på projektmöten med beställare och entreprenörer
  • Säkerställa att projektets mål, leveranser och säkerhet hålls

Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.

DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS UTFORMAR VI FRAMTIDEN

Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

Vi ser att du har;

  • Haft rollen som BPU (Byggplatsuppföljning) alternativt arbetat i nära kontakt med produktionen av broar
  • Erfarenhet från produktions skedet
  • God kännedom om AB och ABT
  • God förmåga att kommunicera med entreprenörer och att leda möten
  • God förmåga att tala och skriva på svenska
  • God förmåga att hantera engelska i tal och till viss del i skrift
  • Specifik erfarenhet av stålbroar är meriterande

Vi erbjuder dig

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på ­– ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får medarbetarna arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på sina medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det ett upparbetat nationellt och internationellt samarbete som gör det enkelt att samarbeta mellan nationsgränser och discipliner.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Då kan du ringa Stefan Axell, Gruppchef Anläggningsteknik Stockholm på telefonnummer: 010 850 24 38.

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Klicka "Ansök nu" och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev. Sista datum för att skicka in ansökan visas högst upp på sidan.

REKRYTERINGSPARTNERS

Vi samarbetar redan med utvalda rekryteringpartners och undanber oss därför vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

COWI AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Cowi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons