Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggnadsplåtslagare / Plåtslagare sökes till Bigab Group vår 2021

Byggnadsplåtslagare / Plåtslagare sökes till Bigab Group vår 2021

Bigab Group AB · Göteborg · Ansök senast 8 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Bigab Group AB söker två Byggnadsplåtslagare / Plåtslagare med omgående start för anställning i Göteborg våren 2021. Vi utför allt förekommande plåtarbete allt från mindre servicearbeten till större entreprenader (både ny- och ombyggnadsarbeten). Tjänsten innebär byggnation och montering av tunnplåt på småhus, bostadshus och kommersiella byggnader.

Vem söker vi

Vi söker nu två erfarna Byggnadsplåtslagare / Plåtslagare byggteknisk utbildning samt flera års erfarenhet (och ritningsläsning) till vår expanderade verksamhet i Göteborg (med omnejd).

Vi letar efter personer som kan arbeta både självständigt som i team, ha ett starkt eget driv, samarbetsfokuserad och en problemlösare. Du har givetvis en hög arbetsmoral, är nyfiken och noggrann och mycket ansvarstagande. Du skall vara stolt över ditt yrke och gilla att arbeta med kunden i fokus! Att leverera i tid och med kvalitet är dina ledord. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Övrigt

Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är mån-fre 7-16 med viss flextid.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så sök omgående till oss. Yrkesbevis är ett krav samt relevant branscherfarenhet motsvarande + 5 år.

OBS! Notera att samtliga ansökningar skall gå till rekrytering@bigab.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bigab Group AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Bigab Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons