Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggnadskonstruktör till Tyréns!

Tyréns · Umeå · Ansök senast 30 mars (52 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du högskoleingenjör eller civilingenjör med inriktning byggnadskonstruktion och vill arbeta som Byggnadskonstruktör? Nu har du chans att bli del av Tyréns, ett bolag som år efter år hamnar i toppen när det kommer till att vara en bra arbetsplats, där medarbetarna trivs och där utvecklingsmöjligheterna är stora!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tyréns räkning en Byggnadskonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tyréns under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • En arbetsplats med mycket hög personaltrivsel som ligger i centrala Umeå
  • Ett roligt, varierat arbete tillsammans med erfarna kollegor
  • Friskvårdsbidrag
  • Goda utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter
Som byggnadskonstruktör hos Tyréns arbetar du i olika typer av uppdrag tillsammans med kreativa och engagerade kollegor. Du ritar, modellerar och beräknar konstruktionsuppdrag som kan vara nybyggnationer av exempelvis skolor, kontor, bostäder, idrottsanläggningar och sjukhus, samt även om- och tillbyggnationer. Ett roligt och varierat arbete där du bidrar till att skapa värde för omvärlden. När du känner dig trygg i rollen kommer även kundkontakt att vara aktuellt där du agerar teknisk rådgivare och kommer med kreativa förslag hur de bäst kan lösa sina tekniska utmaningar. Tyréns kunder kan vara bland annat fastighetsägare, kommuner, industrier och entreprenörer.

Vi söker dig som:
Är utbildad högskoleingenjör eller har en civilingenjörsutbildning med inriktning mot byggnadskonstruktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i beräkningsverktyg och CAD. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi tror att det är det allra viktigaste för att både trivas och utvecklas i rollen.

Vi tror därför att du är en person som sätter laget före jaget och trivs i samarbete tillsammans med andra. Vi tror även att du har ett genuint intresse för innovation, hållbarhet, digitalisering och teknik.

För dig som är driven och nyfiken finns det goda utvecklingsmöjligheter där en framtida roll som uppdragsansvarig skulle kunna bli aktuell.
Tyréns har stort fokus på att vara en arbetsplats där alla trivs och kan utvecklas och prestera utifrån bästa förutsättningar, med god sammanhållning och god hälsa.

För tjänsten är svenska och engelska i tal och skrift ett krav då de krävs i kommunikation med Tyréns kunder.

START: Januari/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Tyréns är ett värderingsstyrt bolag och deras företagskultur och vardag präglas av deras värderingar Connect, Challenge och Create. De är i samspel med varandra, Tyréns skapar värde såväl internt som för sina kunder och deras omvärld. De är stiftelseägda och återinvesterar sina vinster i forskning- och innovationsprojekt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tyréns

Placering

Umeå

Kontaktperson

Josefine Häggström

josefine.haggstrom@pn.se

Dela jobbannonsen