Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggkonstruktör AFRY Skövde

AFRY AB · Skövde · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Vår verksamhet växer och vi söker en handläggande byggkonstruktör som vill vara med i vår fortsatta utveckling.

Våra byggkonstruktörer har bred och gedigen erfarenhet och arbetar med uppdrag inom bland annat sjukhus, industri, bostäder, infrastruktur samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar.

I Skövde har vi ett starkt fokus på att arbeta på den lokala marknaden med lokala kunder men vi driver även projekt i regionen och nationellt.

Tillsammans har vi på AFRY byggkonstruktion en stor bredd och spetskompetens. Vi är väldigt duktiga på att samarbeta och uppmuntra varandra vilket gör att vi har det väldigt trevligt tillsammans!


Kravspecifikation

Du är utbildad byggkonstruktör med en högskole- eller civilingenjörsexamen. Du arbetar nu som byggnadskonstruktör och har minst 3 års erfarenhet från projektering av bärande konstruktioner i stål, betong och trä.

Du kan självständigt modellera och framställa ritningar från Tekla eller Revit och det är meriterande om du även kan dimensionera bärande konstruktioner enligt Eurokod och EKS.

Du är en engagerad byggkonstruktör som tar ansvar för sitt eget arbete, du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare.

Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och du förstår vikten av att kommunicera, och du är modig nog att göra din åsikt hörd.


Ytterligare information

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Vi är måna om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete.

Vi kan erbjuda dig tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. AFRYs bredd, tillväxt och strategi är något som gynnar utveckling för varje medarbetare och det ger möjligheter utöver dom vanliga att hitta en roll som passar just dig.

Vi kan erbjuda dig en modern och social arbetsplats med god stämning och mycket trevliga kollegor där du kan känna engagemang och arbetsglädje.

För mer information om tjänsten ta kontakt med Sinisa Buha,

sinisa.buha@afry.com

+46 10 505 44 05

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons