Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggekonom till AFRY

AFRY · Sundsvall

·

Ansök senast 4 mars

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en ingenjörsutbildning inom bygg alternativt arbetat som arbetsledare inom bygg ute på fältet under något års tid och nu vill ta nästa kliv i din karriär? Då har du kommit helt rätt.

AFRYs avdelning Cost Management växer för fullt och är nu på jakt efter nästa stjärnskott till sin redan erfarna arbetsgrupp. På AFRY blir du en del av ett företag som uppmanar dig att tänka utanför boxen och som verkligen bryr sig om individen.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för AFRYs räkning en Byggekonom. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Cost Management North består dagsläget av fem personer som är utspridda i Sundsvall, Umeå och Luleå. Ytterligare ca 25 kollegor finns i Stockholm. Då det finns goda expansionsmöjligheter söker de nu efter att utöka sin grupp.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårat önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Beroende på dina tidigare kunskaper kommer du ges en introduktion för att på bästa sätt komma in i arbete för att på sikt bli helt självständig i ditt arbete. Nedan ger vi exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter.
  • Kostnadsbedömningar
  • Kalkyler
  • Kostnadsstyrning
Arbetsuppgifterna kommer anpassas efter dina tidigare kunskaper och kan inkludera bland annat byggledning och kontrollansvar.

Som byggekonom kommer man delvis att arbeta i team men kommer även också att driva egna projekt självständigt. Som sakkunnig byggekonom kommer man att arbeta med egna kunder och självständigt utveckla samt bidra till utökat kundnätverk.

Vi söker dig som

Har du en ingenjörsutbildning inom bygg alternativt arbetat som arbetsledare inom bygg ute på fältet under något års tid. Du har B-körkort och hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med AFRYs kunder. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du gillar att arbeta i Microsoft programmen. Har du arbetat i CAD sedan tidigare är det meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AFRY.
Du är har ett intresse för bygg och besitter en vilja att lära dig nya saker. Vidare är du prestigelös och trivs att arbete i ett nära samarbete med kollegor.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

AFRY Cost Management - Byggekonomiska Rådgivningstjänster

Afry Cost Management är Sveriges största konsult för kvalificerade tjänster inom bygg- och anläggningsekonomi av kommersiella, industriella, offentliga fastigheter och infrastruktur och vi är representerade på orter från Söder till Norr. Vanliga uppdrag är att ta fram investerings-, besluts- och olika kostnadsunderlag för projekt i bygg- och förvaltningsprocessen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY

Placering

Sundsvall