Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggare

Projektea AB · Nacka · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter:

Bygg/badrum/köksrenoveringar.

Vi söker en person som har erfarenhet inom sedvanlig byggnationsarbeten, badrumsrenoveringar samt köksrenoveringar. Som byggare innefattar ditt arbete allt ifrån rivning till uppbyggnad. God svenska eller engelska är en förutsättning då arbetet innebär många externa kontakter. Arbetet innebär en del kundkontakt vilket förutsätter att du har en god social förmåga och som person är tydlig och serviceinriktad. Det är viktigt att du kan planera och organisera. Det är även viktigt att du är en lagspelare då du kommer att samarbeta med vår projektledare.


Plats: Stockholms Län


Din bakgrund:

Du har troligen arbetat som byggare/snickare i några år och känner dig säker på din yrkeskompetens. Du är självgående som byggare och känner att du kan hålla ett bra tempo på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har någon typ av byggutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Du är självgående, lyhörd och har ett kvalitetstänk. Körkort är ett krav. Lojalitet, punktlighet och kvalitetstänk är något vi arbetar efter och värdesätter högt.


Personliga egenskaper:

Som person är du effektiv och noggrann, du jobbar lika bra självständigt som med andra. Kvalitet och effektivitet är din prioritet i arbetet och du värdesätter bra kundrelationer. Goda kunskaper i svenska i både skrift och tal då vi har mycket kundkontakter. Vidare så är du en flexibel person som hugger i där det behövs.


Om dig

Som person är du effektiv och noggrann, du jobbar lika bra självständigt som med andra. Goda kunskaper i svenska eller engelska i både skrift och tal då vi har mycket kundkontakter. Vidare så är du en flexibel person som hugger i där det behövs.


Du som söker denna tjänst skall uppfylla följande kriterier:

Tidigare erfarenheter av byggnationsarbeten.

Gärna erfarenhet inom Rot-arbeten inom

Badrum.

Våtutrymmen.

Kök.

Du ska vara självgående och noggrann.

KRAV B-körkort.

Goda kunskaper i svenska eller engelska i både skrift och tal då vi har mycket kundkontakter.


OBS: Vi tar endast emot ansökningar via E-post: jobb@projektea.se



Vi är ej intresserade av samtal från bemanningsföretag, annonsförsäljare, rekryteringsföretag. Tack!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Projektea AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Projektea Gruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons