Jobbsafari är en del avschibsted logo

Byggare

Öresunds Byggtjänst AB · Malmö · Ansök senast 27 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi arbetar inom Skåne så man måste vara bärred att det blir en hel del körning.

Vi söker dig som tycker att det är roligt och intressant at jobba i ett team som byggare. Du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat. Tycker om att vara kreativ och hitta lösningar. Att leda och motivera andra och samtidigt kunna kräva resultat. Öresunds Byggtjänst AB är ett mindre och personligt byggföretag i Malmö. Vi utför mindre och större byggentreprenader i Skåne. I dagsläget är vi ett glatt gäng som behöver utökas med en byggare till.


Om tjänsten:


Som byggare hos oss får du ett utvecklande och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att ha en central roll i produktionen ute på arbetsplatsen när det gäller planering, utförande och kvalitet. Tyngdpunkten ligger i att arbeta ute i produktionen som snickare, men också samordna med andra yrkeskategorier. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med projektledare/platschef, kunder och leverantörer.


Erfarenhet:


För att du ska trivas i rollen, söker vi i första hand dig som har en erfarenhet som byggare. Meriterande om du har relevant arbetsledarutbildning och eller arbetat som byggare.


Du talar och skriver svenska och innehar B-körkort.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Öresunds Byggtjänst AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Öresunds Byggtjänst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons