Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare/biträde fransk ostbutik

Butikssäljare/biträde fransk ostbutik

A O C Import AB · Stockholm · Ansök senast 16 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett familjeägt företag som sedan 2002 driver tre ostbutiker, med fokus på småskalig ostförädling och tradition med högsta kvalitet i centrala Stockholm.

VILL DU INGÅ I VÅRT TEAM?

Vi söker dig som är passionerad för kundservice, butiksförsäljning och råvaror av högsta kvalitet.

Vi behöver en kollega för en heltidstjänst om 100 %, med arbetstid inom butikernas öppettider och ett rullande schema med helgjobb i snitt varannan helg.

Du som söker gillar att jobba självständigt i ett litet och härligt gäng matentreprenörer, där vi vill utvecklas hållbart hela tiden.

Ditt ansvar är att främst bemöta kund och saluföra hantverksostar med kunskap, engagemang och hög servicenivå. I arbetet ingår lättare servering av Androuets ostar samt tillbehör och kassahantering. Du kommer även att hantera varumottagning, lager- och renhållning samt grossistförsäljning mot restaurangkunder och återförsäljare.

Vi söker dig som vill bli vår nya kollega, där du gillar att bidra till en mycket god kundupplevelse och ge våra småskaliga hantverksostar sin självklara plats i strålkastarljuset på Stockholms matscen. Pålitlighet, ansvarstagande med säljdriv samt ordning och reda är en självklarhet som starkt bidrar och bygger vidare på vårt glada gäng kollegor och vårt varumärke.

Stor servicevana och tidigare kund- och butikserfarenhet är meriterande och givetvis intresse för mat & dryck, samt viljan att bidra i nästa utvecklingsfas hos Androuet. Flytande svenska är ett krav, och gärna god engelska.

Arbetsplatsens adress:

Androuet ost, Nybrogatan 6, Götgatan 39 och NK Saluhall, Stockholm.

Sök jobbet senast: 16 februari 2023 med personligt brev och CV. Urval sker löpande under ansökningstid så vänta inte med din ansökan.

Tillträde beräknas till början av mars 2023, men även gärna tidigare.

Din ansökan skickar du till: androuetostbutik@gmail.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A O C Import AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

A.O.C. Import AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons