Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare

Lundgrens Motor AB · Avesta

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lundgrens Motor är en av Sveriges äldsta motorcykelhandlare med över 40 år i branschen. Som ensam återförsäljare för BMW motorcyklar i Dalarna så säljer vi och servar motorcyklar och mopeder åt kunder i stora delar av mellansverige. BMW står för den större delen av försäljningen men på senare år säljer vi även mopeder från kända varumärken som Peugeot och Rieju samt komplett sortiment av reservdelar, tillbehör och förarutrustning.

Ledstjärnan för företaget har alltid varit kvalitet och helt nöjda kunder, vilket har medfört fantastiska resultat i våra egna samt samarbetspartners undersökningar i kundnöjdhet. Vi brinner för de produkter vi säljer och använder dem gärna på fritiden. 2018 stod företaget för ett generationsskifte och har sedan dess ökat försäljningen stadigt vilket gör att vi nu behöver utöka vårat team.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av motorcyklar och som brinner för försäljning och kundkontakt. Arbetsuppgifterna består i huvudsak att ta hand om våra kunder i butik, via telefon och mail. Du kommer också ansvara för den dagliga reservdelshanteringen som innefattar ordermottagning, beställningar, mottagning av gods/leveranser samt paketera och skicka beställda delar vidare till kund. Då vi är ett litet team krävs också att du är flexibel i dina arbetsuppgifter och gillar att lära dig nya saker. Ditt arbete kommer vara omväxlande och vi lovar att ingen dag kommer vara den andra lik.

Vi jobbar med en kort och intensiv högsäsong så du bör vara en energisk person, gilla ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat för våra kunder. Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov i fokus. Du har känsla för service och kvalitet och inser vikten av långsiktiga och goda relationer. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen kommer därför se till att du får regelbunden utbildning genom bland annat BMW Motorrad. Du behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift. Med tanke på all den kontakt man har med kunder och kollegor ställs naturligtvis krav på social kompetens framförallt för att medverka och bidra till den sköna atmosfären vi har.

En merit är om du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen eller inom något annat serviceyrke.

Tjänsten är tillsvidare. Vi ser gärna att du har motorcykel-körkort eller åtminstone en ambition om att skaffa det. Och självklart ser vi att du har ett brinnande intresse för motorcyklar!

Tycker du detta passar in på dig? Skicka då in din ansökan med en kort beskrivning av vem du är samt ditt CV till info@lundgrensmotor.se

Så snart vi finner den som är passar in på vår beskrivning tillsätter vi tjänsten. Sista ansökningsdag är den 31 Januari.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lundgrens Motor AB

Placering

Avesta