Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare Stora Coop Norra Backa

Butikssäljare Stora Coop Norra Backa

Coop · Borlänge · Ansök senast 5 sep.

Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av att arbeta som extrapersonal hos oss?

Vi söker dig som är serviceinriktad, matintresserad och positiv som vill se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning.

Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som extrapersonal hos oss kommer dina arbetsuppgifter att variera och innefatta drift på butikens alla avdelningar. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll- och helgspass.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår säljchef Maria Penttilä tfn: 010-745 00 50.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 5 september 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag via Coopmitt.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coop

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons