Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare på Ditt Café Livingroom

Butikssäljare på Ditt Café Livingroom

Ditt Café Livingroom · Värnamo · Ansök senast 31 aug. (13 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Livingroom i din ansökan

Om Ditt Café

Varumärket Ditt Café ägs och förvaltas av de tre bolagen Stigs Café och Bageri AB, Bernts Konditori AB och Bernards Konditori AB. Under varumärket samlas 12 caféer samt en produktionsanläggning. Detta gör oss till Sveriges största privatägda bageri- och konditorikoncern. Vi bedriver verksamhet på fem orter inom Jönköpings län och sysselsätter ett hundratal medarbetare.

Vår affärsidé är att vara ledande på den lokala marknaden, erbjuda närproducerade bageri, konditori- och restaurangvaror i en attraktiv miljö med hög kvalitet, personligt bemötande och med kunden i fokus. Vi arbetar efter våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang och vi är övertygade om att den största framgången nås genom ett välfungerande lagarbete.

Om dig

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service i olika former. Du är en handlingskraftig och lösningsorienterad person med ett leende nära tillhands. Du ska vara stresstålig och ansvarstagande och känna igen dig i våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang. I denna tjänsten krävs det att du är 20 år på grund av serveringstillstånd med alkohol.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Ditt Café Livingroom ser vi att du är en flexibel person som brinner för kundservice. Hos oss är det varierande arbetsuppgifter, alltifrån kassahantering, beredning av mat och baristauppgifter.

Vi jobbar även ständigt med event & konferenser som blir en naturlig del av ditt arbete. Att arbeta förmiddagar, eftermiddagar, kvällar & helger faller sig som en naturlig del av tjänsten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och lärorikt arbete med goda löne- och anställningsvillkor.

Du får vara delaktig i arbetsgruppen och påverka kommande event & evenemang som utvecklas tillsammans med personalgruppen och butikschefen.

Denna tjänsten är ett vikariat på 79% och vi ser att du kan börja hos oss v.31 med start av upplärning. Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ditt Café Livingroom

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Stigs Café & Bageri i Värnamo AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Livingroom i din ansökan

Dela jobbannonsen