Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare med säljansvar till Stenbolagets NYA butik i Märsta.

Butikssäljare med säljansvar till Stenbolagets NYA butik i Märsta.

Stenbolaget Märsta · Sigtuna · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Stenbolaget är ett ungt och växande företag inom försäljning av Betongsten natursten samt granitkeramik. Våra kunder representerar både den privata och offentliga sektorn. Vi bemöter våra kunders förväntningar på tillgänglighet, kompetens och service via våra butiker, kundtjänst och webshop. Vetgirighet och bred produktportfölj hjälper oss att ligga i branschens framkant.


Som arbetsplats fungerar Stenbolaget likt ett fotbollslag, där alla positioner är viktiga. Vi coachar varandra och ser till att ha kul tillsammans. Vi är innovativa i vår spelteknik och håller ett högt tempo. Det är nyckeln till vår framgång och just det som gör att vi leder ligan.


Vill du vara en del av ett marknadsledande företag är du varmt välkommen med din ansökan! Vi söker just nu en heltidssäljare med säljansvar till vår helt NYA butik i Märsta! Du kommer att vara del av ungt och drivet gäng och ha möjligheten att påverka din arbetsplats. Vi tycker att det är kul att göra bra och lönsamma affärer och det finns som en naturlig egenskap även hos dig! Då denna butik är helt ny kommer goda utvecklingsmöjligheter att finnas. I anslutning till butiken kommer vårt nya lager norr om stan också att ligga. Detta kommer att innebära att en del sedvanliga lagersysslor förkommer och du tycker att detta är kul.



Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet inom bygg-, mark- eller stenbranschen men det är givetvis meriterande.

Det viktiga är att du har en vetgirighet att vilja utvecklas. Produktutbildning får du internt även om det kräver stort engagemang från dig för att få bästa förutsättningar till att lyckas bra.


I dina tidigare jobb inom försäljning har du lärt dig vad hög service är och att vara orädd i nya kontakter.


Som butikssäljare hos oss är din huvudsakliga uppgift att göra bra och roliga affärer tillsammans med våra kunder.


Du kommer att jobba både med privatpersoner, du guidar dom i materialval och beslut till deras byggprojekt, samt mot proffskund som söker hög service, långsiktiga samarbeten och produktkompetens.


Du är ett av Stenbolagets ansikten utåt och har stort eget ansvar i din försäljning. Du följer din kund från första kontakt till avslutat projekt, du lägger därför stort engagemang vid analys av varje projekt, presentation, offert och uppföljning.


Du kommer att ingå i ett team om 3-4 personer i Stenbolagets butik i Märsta. Du är därför delaktig i butikens och Stenbolaget utveckling framåt. Detta är en unik chans att tillsammans med ett drivet team skapa företagets framtid!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stenbolaget Märsta

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Stenbolaget i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons