Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikssäljare - extraarbete

Duro Sweden AB · Gävle · Ansök senast 7 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Duro-tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i affärsmässiga framgångar och en stabil ekonomi. Duro har ca 40 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle. För vår fortsatta utveckling söker vi nu en butikssäljare till vår fabriksbutik.


Dina arbetsuppgifter

Till vår butik i Gävle söker vi nu butikssäljare för extraarbete som omfattar cirka 15 timmar i veckan. Du kommer att arbeta med försäljning av tapeter, exponering samt vägleda kunder i deras val. Du kommer även bistå butiksansvarig vad gäller kommunikation och marknadsföring av butiken.


Om Dig

Du har intresse för trender, är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus. Vi ser det som ett plus om du tidigare har arbetat i butik samt har erfarenhet av marknadsföring och kommunikation från tidigare arbetsplats eller utbildning. Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, målinriktad, social och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete.


Intresserad? Tveka inte att anmäla ditt intresse senast den 7 februari. Urval sker löpande. Ansökan skickas till:

headoffice@durosweden.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Duro Sweden AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Duro Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons