Butikssäljare Euronics Allum i Partille

Allum köpcentrum · Partille

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är i expansionsfas och söker 2 säljare som ska vara med oss på resan.


Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Då har du chansen att bli en del av ett härligt gäng. Vi söker dig som brinner för försäljning och kundservice


Om tjänsten


Vi erbjuder lösningar från alla stora aktörer inom telecom, din uppgift är att se till att alla kunder får den bästa möjliga hjälpen. Utöver det tar du emot kunder som vill laga sin trasiga enhet då vi erbjuder express reparationer inom smartphone, surfplattor, datorer.


Möta kunder, försäljning och reparation

Hantera frågor och kundärenden

Erbjuder abonnemang från alla stora aktörer

Fylla på varor och hålla butiken säljande och konceptenlig

Genomföra kampanjer

Kassa, Öppning-Stängning

Vem är du?


Som säljare/tekniker hos oss är du vårt ansikte utåt, därför söker vi dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt för att förstå kundensbehov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i högt tempo. Du bör ha erfarenhet av försäljning eller kundkontakt i någon form men det är inget krav. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av telecomförsäljning. Som mobiltekniker ser vi gärna att du har några års erfarenhet av smartphone reparation.


Tycker om att arbeta med människor

Resultat- och lösningsorienterad

Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas

Vill göra ditt absolut bästa

Du går på rullande schema och arbetstider kan variera mellan dagtid, kvällstid och helger.

Att arbeta för Euronics är både roligt, utmanande och fartfyllt. Tillsammans med dina kollegor är uppgiften att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!


Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.


Arbetsglädje

Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker kollegor som är en peppande, lojala och hjälpsamma personer som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.


De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!


Fast månadslön

Generöst bonusavtal

Förmåner inom personalköp

Goda karriärmöjligheter

Jobbtyp: Heltid

Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allum köpcentrum

Placering

Partille

Kontaktperson

Speedy Phone Fix in Sweden AB

Ansök via mejl