Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksmedarbetare Willys Sollentuna Rotebro

Butiksmedarbetare Willys Sollentuna Rotebro

Willys Sollentuna Rotebro · Sollentuna · Ansök senast 9 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta ett stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker samt vara med och bidra till en bra kundupplevelse. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och att se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Sollentuna Rotebro.

På Willys arbetar vi i nära team i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Vi tycker att det är viktigt att man har en bra balans mellan arbete och fritid.


Vem är du?

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Våra medarbetares breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad och tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss har du lätt för att jobba i team, är noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken, vilket ställer krav på att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Arbetet är fysiskt och det är därför viktigt att du har en god fysik och att du tar ansvar för ditt eget välmående.


Erfarenhet och kunskaper

• Det är en fördel om du har jobbat inom servicebranschen, gärna butik/livsmedel, tidigare men inget krav.

• Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Har du även kunskap av andra språk ser vi det som positivt, detta för att vi ska kunna möta och hjälpa alla våra kunder.

• Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning.

Det här erbjuder vi

• Vi är anslutna till Handelsanställdas kollektivavtal.

• Pension och försäkringar enligt kollektivavtal.

• Rabatt hos våra kedjor och butiker efter 6 månaders anställning.

• Kontinuerlig utbildning och utveckling via vår interna Axfoodakademi.

• Gedigen introduktion när du börjar hos oss.

• Gratis kaffe och frukt finns att tillgå under dagen.

• Personalaktiviteter.

• Friskvårdsbidrag efter 3 månaders anställning.


Tjänsten avser: Vikariat på 32 timmar i veckan till och med 2023-05-24, med chans till förlängt.

Tillträde: 2023-02-13 eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger.


Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Jennie Åhlfeldt, jennie.ahlfeldt@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-02-09. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.



Om Willys

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Willys Sollentuna Rotebro

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Willy:S AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons