Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksmedarbetare VVS helgextra

Hornbach Byggmarknad AB · Helsingborg · Ansök senast 27 okt. (9 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för att arbeta med försäljning och professionell rådgivning? Är du en driven och erfaren säljare med bakgrund inom VVS? Då kan du vara den vi söker!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning av VVS/Dusch/Bad/WC-produkter, kamin- och bastutillbehör. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprida god kunskap inom ditt varuområde. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

Din profil

Det är meriterande om du har erfarenhet av butiksförsäljning inom fackhandeln, arbetslivserfarenhet inom VVS alternativt utbildning inom området. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt fokus på kunden. Som person är du relationsskapande med hög social kompetens och stort eget driv samt innehar en utpräglad känsla för service och kundorientering. Vi ser att du är självständig och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser och du utmanas av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du ska ha god datorvana. Truckvana och truckkort är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Deltid 5 timmar/vecka. Arbetstiderna är morgon, kväll -varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort samt tjänstepension.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hornbach Byggmarknad AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Hornbach Byggmarknad AB