Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksmedarbetare sökes!

SkalHuset.se · Södertälje · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SkalHuset.se som tidigare endast funnits online har nu öppnat sin första butik i Lunagallerian i Södertälje! Detta är en möjlighet för dig som vill vara med på företagets fortsatt spännande resa.

Vi söker därför dig som vill vara företagets ansikte utåt samt en ambassadör för varumärket och ge samma goda service i butik som kunderna nu får via vår kundtjänst.

Egenskaper

Du är van att ha kontakt med kunder, brinner för att ge god service och är bekväm med att sälja in den där extra produkten, alltid med ett leende på läpparna. Du gillar även att ha snyggt och rent omkring dig samt vill att SkalHusets butik ska vara den bästa i hela gallerian!

Inga särskilda förkunskaper krävs, men det är fördelaktigt om du har butiksvana sedan tidigare alternativt haft någon annan form av kundkontakt.


Arbetstiderna är schemalagda i skift efter Lunagallerians öppettider; 9.30-19.30 vardagar, 9.30-16.30 lördagar samt 10.30-16.30 söndagar.

Vi söker en ordinarie heltidsanställd. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse.

Ansökning sker endast via mail till jobb@skalhuset.se. Inga andra ansökningssätt godtas. Vi har inte tid att ta emot samtal eller besök angående denna tjänst.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat, så länge annonsen finns kvar är tjänsten ledig. Välkommen med din ansökan idag!

OBS. Vi är EJ intresserade av kontakt med bemanningsföretag, arbetscoacher, vägledare, handledare, säljare, förmedlare eller liknande. Vi söker endast kontakt med intresserade arbetstagare. Vänligen respektera detta.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SkalHuset.se

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Lowwi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons