Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksmedarbetare / Kassatjänst K-Rauta Täby

Butiksmedarbetare / Kassatjänst K-Rauta Täby

Kesko · Täby · Ansök senast 2 feb.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du vår nya stjärna?

Vill du hjälpa till att förverkliga ömmar? Då menar vi inte i stil med "bli astronaut" eller "träffa kungen" - utan att bygga en altan, renovera ett badrum eller måla om vardagsrummet? I så fall är K-Rauta din nästa arbetsplats!

Nu söker vi medarbetare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Rauta är det full fart och högt i tak - bokstavligt talat (vissa varuhus har 10-12 meter i takhöjd). Vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

På ett lite större plan är vi på K-Rauta just nu inne i ett väldigt spännande skede med företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko - med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland - har vi alla möjligheter att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Arbetsuppgifter & ansvarsområden

Som butiksmedarbetare i varuhuset är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Det innebär bland annat kassaarbete, varuexponering och försäljning. Alltid med en servicenivå i världsklass!

Du kommer att ansvara för att alla kunder lämnar varuhuset nöjda, att ge korrekt information till kunderna samt att arbeta för den bästa arbetsmiljön i varuhuset. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.

Din profil

Du har gymnasieutbildning och datorvana, Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande.

Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och utåtriktad. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 30 tim/vecka. Tillträde: omgående.

Ansökan

Känns rollen ovan som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring någon av tjänsterna? Hör då gärna av dig till vår varuhuschef Havine Amin, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kesko

Placering

Täby

Kontaktperson

Havine Amin

070-431 54 94

Dela jobbannonsen

Anmäl annons