Butiksmedarbetare Kakel/Golv Deltid

Hornbach Byggmarknad AB · Burlöv

·

Ansök senast 13 dec. (17 dagar kvar)

Dina Arbetsuppgifter

Nu söker vi en duktig butiksäljare inom kakel och golv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av parkett och laminat golv samt kakel, klinker och granit. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter.

I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

Din profil

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning inom varuområdena golv och kakel. Har du erfarenhet av butiksförsäljning är det meriterande. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering och brinner för försäljning. Som person är du driven, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort (B3) är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet: Visstid. Deltid 30 tim/vecka. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 1/11 2020 - 31/5 202. Med goda möjligheter till förlängning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hornbach Byggmarknad AB

Placering

Burlöv

Kontaktperson

Hornbach Byggmarknad AB