Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksdemonstratör

Damaskus Livsmedel Värnamo AB · Värnamo · Ansök senast 3 feb. (7 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butiksdemonstratör i din ansökan

För kommande uppdrag söker vi butiksdemonstratörer i aktuell region. Tjänsten som demopersonal innebär att sälja kundföretagens produkter. Detta sker genom bland annat demonstrationer, tester och bjudningar. Du kommer att demonstrera olika produkter inom olika segment.


Arbetstid

Vi söker dig som är flexibel och vill arbeta extra, cirka 10-15 timmar i månaden. Arbetstillfällena är spridda över hela veckan och skiftar beroende på kundens önskemål.


Önskade kvalifikationer

Som sökande är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Kan du även kommunicera på engelska är det meriterande. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för matlagning.


Dina personliga egenskaper

Dina viktigaste egenskaper som demopersonal är att du är serviceinriktad och inspirerande. Du ska ha en god social förmåga, vara utåtriktad samt ha ett varmt kundbemötande. Det är väsentligt att du är kundorienterad, duktig på att hantera människor samt även är bra på att kommunicera. Det är viktigt att du i arbetet är självgående, ambitiös och stresstålig. Du ska även ha en säljande approach kring produkterna du ska demonstrera. Du som sökande ska vara påläst kring produkterna samt förmedla ett trovärdigt och samlat intryck.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Damaskus Livsmedel Värnamo AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Damaskus Livsmedel Värnamo AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butiksdemonstratör i din ansökan