Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikschef till Kamux - Halmstad

Kamux Ab · Halmstad · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har idag 24 butiker i Sverige och är Europas tredje största återförsäljare av bilar. Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål? Är du en coachande ledare med erfarenhet från bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker till vår framgångsrika butik i Halmstad!

Att jobba som butikschef

Rollen som butikschef på Kamux är omväxlande där ingen dag är den andra lik! Du har resultat- och budgetansvar för hela butiken där du bland annat ansvarar för att uppnå butikens, säljarnas samt dina egna personliga mål. I ditt arbete så arbetar du även med hela försäljningsprocessen – från inköp till försäljning av bilar, till rätt priser. I rollen ingår även att säkerställa modellering, fotografering samt testning av bilar och du ansvarar för kontakten med externa samarbetspartners. Affärsmässighet är en självklarhet i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

En chans att fortsätta bygga ett bra team i Halmstad. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning för att lära dig Kamux koncept. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter där du även kan utvecklas som ledare och inom försäljning. Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som butikschef/säljare.

Vad innebär det att jobba på Kamux?

Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.

Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom bilbranschen i en ledande roll där du arbetat med coachande ledarskap. För att trivas i rollen som butikschef krävs det engagemang och god anpassningsförmåga där du har vana av att hantera olika typer av människor. Vi ser även att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål där du sätter laget före jaget. Vidare gillar du att arbeta strukturerat och har ett stort intresse av att göra lönsamma affärer.

B-körkort är ett krav.

Om Kamux

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 24 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expanderar hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Vill du leda butiken och säljarna i Halmstad till fortsatt framgång? Sök redan idag!

Skicka in ditt CV och personliga brev så fort som möjligt, dock senast den 12:e februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka!

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För frågor om tjänsten kontakta Regionchef Milan Filipovic, milan.filipovic@kamux.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kamux Ab

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Kamux AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons