Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butikschef Rabalder Borås

Rabalder AB · Borås · Ansök senast 31 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.

Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.


Vår ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!


Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Portugal, Grekland, Turkiet, Egypten, Kina och Indien.


Vårt huvudkontor finns i Alingsås och totalt sysselsätter vi ca 80 personer på årsbasis. Nu söker vi en butikschef till vår butik i Borås. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Det är viktigt att du är självständig och känner dig bekväm med personlig försäljning och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du positiv, ansvarstagande och entusiasmerande. Så här arbetar vi.

Vi sätter alltid kunden i fokus och ger den bästa hjälp och service.

Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag.

Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med personlig styling.

Vi har tydliga gemensamma mål med vår framtida försäljning och ett stort driv för att nå högre höjder och sist men inte minst är vi flexibla och stöttar varandra i vardagen.

Tidigare erfarenhet av försäljning i butik är önskvärt.

Som butikschef på Rabalder har du fokus på försäljning. Du jobbar själv som säljare i butik samt har det fulla ansvaret för butikens resultat. Du skall kunna motivera och leda dina medarbetare trots att ni inte jobbar så många timmar tillsammans. I ditt arbete ingår budgetarbete, schemaläggning, personalansvar samt analys av försäljningen.

Känner du att du vill bli en i vårt team och att ovan arbetssätt passar dig är du välkommen att skicka in ditt CV, personligt brev och foto snarast. Löpande gallring.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rabalder AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Rabalder AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons