Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksbiträde kvällar och helger Tempo Baggeby Dagligvaruhandel

Butiksbiträde kvällar och helger Tempo Baggeby Dagligvaruhandel

Direktlidingö AB · Lidingö · Ansök senast 24 aug.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tempo Baggeby i Lidingö växer och vi har nu behov av att anställa duktiga tjejer och killar som gillar att serva kunder i butik.

Tempo är en del av AXFOOD koncernen där kedjorna Willys, Hemköp och Tempo ingår. Tempo är en av de kedjor inom dagligvaruhandeln som växer snabbast.

Vem söker vi?


Vi söker dig som är positiv, framåt och gillar kundbemötande. För att trivas ska du gilla ett varierat arbete med högt tempo. Du ska vara pålitlig och ansvarsfull samt gilla att arbeta i grupp. Eftersom du kommer att sälja lotter från Svenska spel ska du vara minst 18 år och kunna uttrycka dig bra på Svenska i tal och skrift.

För att du ska kunna vara intressant för oss ska du kunna arbeta helg och vardagskvällar. Kan du jobba ofta på helger kommer vi att se det mycket positivt. Arbetstiderna är främst vardagar 16:00-21:00.

Vad innebär tjänsten?

Att jobba i butik är väldigt varierande och omväxlande. Hos oss på Tempo Baggeby hjälps vi åt så du får räkna med att jobba på olika avdelningar och hjälpa till där det behövs. Du kommer exempelvis att få plocka varor, sitta i kassan och hjälpa våra kunder med frågor. Vi är även ombud för Post Nord, Schenker, DHL så du kommer även att lära dig och serva kunderna med att skicka och lämna ut paket.

Att jobba i butik är ett fysiskt krävande jobb, men älskar du att möta människor och har du ett intresse för detaljhandeln så kommer du att trivas hos oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Direktlidingö AB

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Direktlidingö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons