Jobbsafari är en del avschibsted logo

Butiksansvarig till Hydroscand, Kungsbacka

Hydroscand Sverige · Kungsbacka · Ansök senast 19 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del av ett kraftigt växande familjeföretag, där din roll är att få utveckla och ansvara för vår butik i Kungsbacka? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och ett intresse för teknik, hydraulik och pneumatik? Då kan det vara dig vi söker som butiksansvarig till vår nyöppnade butik i Kungsbacka!

Arbetsuppgifter

Hydroscand växer och öppnar nu en ny butik i Kungsbacka. Eftersom butiken är nyöppnad kommer du till en början att arbeta ensam men ambitionen är att anställa fler. Din uppgift är att skapa förutsättningar för att butiken ska kunna utvecklas, i takt med våra kunders önskemål och krav. Du ansvarar för att fylla på butiken, hålla ordning och se till att alltid ha rätt produkter på hyllorna samt på lagret. Du jobbar även med personlig försäljning över disk samt hantering av in- och utgående gods. Ditt jobb blir, att på ett ödmjukt och professionellt sätt, finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett mycket omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och kundkontakt på ett företag som är under expansion, med kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett stort tekniskt intresse samt för hydraulik och pneumatik. Du behöver även ha tidigare erfarenhet av försäljning. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är lösningsfokuserad och har en känsla för god service. För att lyckas i rollen bör du vara van vid att arbeta i office-programmen och något affärssystem. Vi ser gärna att du har vana av att meka och skruva samt utbildning eller arbetslivserfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Branscherfarenhet är meriterande samt erfarenhet av att arbeta i AX.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Torbjörn Wulcan (regionchef) på telefon: 031-64 75 81

Sista ansökningsdag är den 13 juni 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hydroscand Sverige

Placering

Kungsbacka

Dela jobbannonsen

Anmäl annons