Butiksäljare - Euronics

Euronics Phone Store · Kristianstad

·

Ansök senast 12 dec. (17 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens EPS / Kristianstad i din ansökan

Vad kan Euronics erbjuda dig?

Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet tillutveckling. Du får anställning hos Europas största aktör inom fackhandel inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir endel av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Som butikssäljare på Euronics Phone Store är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är intresserad, trevlig, kunnig och älskar göra det där lilla extra. Du älskar mötet med kunder och är en otroligt bra lyssnare.


Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav. Meritrerande inom telekom/elekronik


Din personlighet är det som avgör om du är en passande kandidat, det viktigaste är att du är en glad person med ett leende som lätt smittar av sig. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång.

Tjänsten går ut på att sälja och marknadsföra produkter och tjänster till privatkunder & företagskunder i våra butiker i Bouelvard i kristianstad.

Fokus ligger på att sälja telefoni & bredbands produkter tillsammans med abonnemang från en konkurrenskraftig operatör.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning inom sälj- och kundhantering tillsammans med tävlingar och generösa priser.


Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. DU har drivet; VI ger dig de verktyg som behövs för att utvecklas till en prisbelönt säljare!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euronics Phone Store

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Tronum Group AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens EPS / Kristianstad i din ansökan