Butik- och reservdelschef

Lantmännen Maskin · Falköping

·

Ansök senast 30 nov. (5 dagar kvar)

Drivs du av utveckling av såväl människor som verksamhet?

I rollen som butiks- och reservdelschef får du det övergripande ansvaret för butik och reservdelar. Du kommer att se till att strategiska, kvalitativa och resultatmässiga mål nås och att verksamheten utvecklas med lönsamhet och nöjda kunder. Du är en naturlig ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. Nu behöver vi bli fler och söker en Butiks- och reservdelschef till Falköping!

Dina arbetsuppgifter

I fokus för dina arbetsuppgifter står ledarskap, planering och samordning och du leder verksamheten mot en lönsam utveckling som kännetecknas av nöjda kunder och kompetent personal. Du har fullt personal- och budgetansvar.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:
  • Erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter, gärna från en liknande befattning
  • Du är mån om att utveckla både medarbetare och verksamhet
  • Branschkännedom genom att t ex ha arbetat med lantbruk, verkstad, reservdelsverksamhet eller inom verktygsbranschen
  • Ett affärsmässigt förhållningssätt och god erfarenhet av försäljning och kundbearbetning
  • Goda kunskaper i engelska
  • Ett lyhört förhållningssätt gentemot dina anställda och förmågan att engagera
Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser.

Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Falköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2020-11-30. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sven-Arne Andersson på 010-5562771.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lantmännen Maskin

Placering

Falköping

Kontaktperson

Sven-Arne Andersson

010-5562771