Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bussförare till Tomteboda behov och heltid 2023

Bussförare till Tomteboda behov och heltid 2023

AO Stockholm D-kort · Stockholm · Ansök senast 16 juli (47 dagar kvar)

Heltid

Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till på behov och på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm.

På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.

Det här behöver du ha
  • D-körkort
  • Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
  • God svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB (Yrkekompetensbevis).

Det här får du av oss

Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan.

Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 0851902296.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AO Stockholm D-kort

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Birgitta Mårtensson

birgitta.martensson@keolis.se

Dela jobbannonsen