Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bussförare Borlänge timanställning vintern 2021

Bussförare Borlänge timanställning vintern 2021

Förarteam Borlänge · Borlänge · Ansök senast 31 okt.

Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Keolis i Borlänge söker vi bussförare på timanställning. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.

Det här behöver du ha
  • D-körkort
  • Yrkeskompetensbevis
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande.
Det här får du av oss

Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förarteam Borlänge

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons