Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Process Developer med Bolånekompetens

Business Process Developer med Bolånekompetens

Nordax · Stockholm · Ansök senast 28 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet
Vi är en bank. Trygga och pålitliga, men mer framåtlutade och snabbfotade än många andra banker och med en företagskultursom präglas av samarbete och ett stort hjärta för våra kunder och varandra! Sedan starten 2003 har Nordax haft en stark tillväxt och utveckling. Vid vårt kontor i Vasastan bygger vi - ca 400 kollegor -gemensamt framtidens bank - för det nya vanliga sättet att leva!

På Customer Operations Development har vi ett affärs- och verksamhetsperspektiv samt mandatet och förmågan att omvandla behov och bra idéer till verklighet. Vi jobbar heltid med att utveckla våra processer och dess systemstöd, både för våra kollegor internt och för våra viktiga kunder.

Nu söker vi en Business Process Developer för en inspirerande, variationsrik och lärorik roll hos oss!

Din vardag präglas av projektarbete och verksamhetsutveckling där du bland annat ansvarar för att:
  • Identifiera behov, genomföra tilldelade uppgifter och att kommunicera vidare till berörda parter
  • Skriva kravställningar inför utveckling och att genomföra tester för att säkerställa lösningen innan det lämnas för produktion - allt för att nå i mål med att förverkliga Nordax vision och affär!
  • Aktivt bidra till att projektmål realiseras i tid och med kvalitet
  • Utgöra en drivande kraft för att optimera kundprocess och användarduglighet
    Vi har en fartfylld, spännande, och inte minst värdeskapande tid framför oss och vi ser fram emot att stärka vårt team ytterligare inför dessa nya utmaningar och projekt som vi står inför.

    Som team består vi idag av ett gäng fantastiskt kompetenta kollegor med Team Manager, Ellinor Hodacs i spetsen som ägnar sina dagar åt att hitta bästa väg framåt. Detta med Nordax värdeord Helhjärtade, Ansvarstagande och Utmanare i ryggen parallellt med väldigt trevligt sällskap av engagerade och stöttande kollegor.

    Vem vi tror att du är
    I takt med att Bolån utgör en växande del av vår verksamhet behöver vi nu förstärka vårt team med spetskompetens inom just detta område. Det är därmed betydelsefullt för oss att du tidigare har arbetat operativt i processen att onboarda nya bolånekunder, och har en god kunskap om vilka behov som finns hos både handläggare och kund för att nå en lyckad affär.

    Vi utlovar en utmanande och varierande vardag som av dig kräver flexibilitet, uthållighet, samarbetsförmåga och goda kommunikationsfärdigheter. I tillägg gynnas både du och Nordax av att du är driven och självständig i din roll, gillar nätverkande och tempo, samt har en nyfikenhet vad gäller tekniska lösningar.

    Vi är därför särskilt måna om att hitta en blivande kollega som:
    • Har god förståelse och erfarenhet av bolåneaffären på den svenska marknaden
    • Meriterande om du även har bolånekompetens inom den norska marknaden
    • Gärna har arbetat med verksamhetsveckling men det är inget krav
    • Med din ingångskompetens, vilja att lära nytt samt förmåga att våga utmana parallellt med sundt förnuft, skulle utgöra den lyckade match vi nu hoppas hitta
    Praktisk information
    • OBS! Urval kommer att ske löpande - så ansök redan nu!
    • Start: Enligt överenskommelse
    • Placering: Stockholm
    • Anställningsform: Tillsvidare
    • Fast lön
    • Arbetstider: Varierar mellan 8:30-17
    Vad händer nu?
    Skicka in ditt CV och kontaktuppgifter direkt genom att klicka på "Ansökan".

    Uppfyller du grundkraven går du automatiskt vidare till en kort testdel. För att få mer information om din profil jobbar vi med tester tidigt i processen. Vi använder oss av Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss identifiera de kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

    Testerna tar ungefär 30-40 minuter att slutföra och du får en komplett återkopplingsrapport sänd till dig, vilket är jätteintressant att ta del av för egen del!

    Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig Rebecca Khan, Talent Acquisition Specialist, på rebecca.khan@nordax.se.

    Vi vill även informera om att vi i samtliga rekryteringsprocesser gör en referenskontroll, tar UC samt begär utdrag ur belastningsregistret.

    Vi ser fram emot din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Nordax

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Rebecca Khan

    0761042676

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons