Jobbsafari är en del avschibsted logo

Business Manager till Flipr – Jerrie Maquire for hire

Business Manager till Flipr – Jerrie Maquire for hire

Flipr intern · Göteborg · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Flipr är det senaste tillskottet i Maquire Group. Precis som Maquire och Jerrie startades Flipr av en övertygelse. Vi kan göra livet bättre för alla som valt att jobba som interimskonsulter. För kunderna i Maquire Groups nätverk innebär kombinationen av rekrytering och interim flera fördelar. Förutom en beprövad process skapar kombinationen en ökad flexibilitet, snabbhet, kontroll och avlastning. Men framför allt innebär det en möjlighet till kompetens som annars inte är tillgänglig för arbetsgivare.

Om tjänsten
Rollen som Business Manager hos Flipr handlar om långsiktiga konsult- och kundrelationer. Om glädjen i att hjälpa företag att skala upp och utvecklas. Och om att stå på konsulterna sida i gig-ekonomin. En möjlighet att helt enkelt göra det lättare för människor att själva forma sitt yrkesliv. Om tydlighet, respekt och engagemang.

I nära samarbete med våra kunder analyserar du behov och tar fram kravprofiler för uppdragen. Du arbetar aktivt i olika kanaler för att identifiera, intervjua och kontinuerligt utöka vårt nätverk av kvalificerade och erfarna konsulter. Du kommer att jobba nära VD i ett litet tight team och blir en nyckelperson i att utveckla Flipr som bolag.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av interim, bemanning eller rekrytering. Du som drivs lika mycket av affärer som att matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Dessutom är du tydlig, arbetar strukturerat och med stort engagemang. Du trivs med högt tempo och puls utan att göra avkall på kvalitet.

Hos oss är samarbete en självklarhet och vi mäts som team, det gynnar både våra kunder och konsulter. På Flipr får du vara delaktig i att vidareutveckla ett företag med mycket hjärta, starka ägare och stora ambitioner. Välkommen!

Bli en del av Flipr och Maquire Group. Vid frågor kontakta Birgitta Ödman, 076 338 87 77. Du ansöker med bifogat CV på flipr.se. Vi kommer att träffa kandidater löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Flipr intern

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons