Business Intelligence konsult till DH Solutions

H.S Consulting · Halmstad

·

Ansök senast 27 sep. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för rollen som BI konsult och att vara med och utveckla samt leverera framtidens lösningar till marknadens medvetna kunder - då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en kollega till vår kunds växande BI team tillhörande affärsområdet systemutveckling, som idag består av 11 kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor skapa användarvänliga lösningar för datadriven analys och på så vis hjälpa företagets kunder att utveckla sin verksamhet framåt.

VEM VI SÖKER
Du som söker har gärna några års tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med att utveckla, implementera och förvalta system kopplade till BI tidigare.

Du har en relevant högskoleutbildning och är bekväm i rollen som konsult och att utifrån kundens behov och krav utveckla och implementera lämplig lösning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:
  • ETL/Data Warehouse utveckling med Microsofts BI plattform
  • SQL/SSIS/SSAS/SSRS/PowerBI
  • Informations- och datamodellering för datalager (Kimball)
  • Programmering
  • Systemdesign, systemtestning och systemdokumentation
  • En Agil arbetsmetodik
Viktigast för oss är du som person och att du innehar ett personligt driv, ett brinnande intresse och en vilja att vara med och utveckla företagets tjänster inom BI. För rätt person har vi enormt kompetenta medarbetare som mer än gärna förmedlar sin erfarenhet och kompetens vidare.

Vidare för att trivas hos oss så är du ansvarstagande, du innehar en hög arbetsmoral och värdesätter att ha kul tillsammans med kollegor och kunder för att skapa en hållbar arbetsmiljö tillsammans.

VAD VI ERBJUDER
Hos oss får du möjlighet att utvecklas och kombinera en lysande karriär med en hållbar och inspirerande fritid. Du erbjuds en nyckelroll i ett familjeägt IT företag där vi månar om varandra och där våra anställda är vår absolut viktigaste tillgång. För oss är en god arbetsmiljö viktigt för att vara en hållbar arbetsgivare och därmed arbetar vi mycket med diverse hälsofrämjande projekt. Vi arbetar utefter våra värdeord: Glädje, Förtroende och Innovation som är grunden i arbetet mot varandra i företaget samt i våra kundrelationer.

ANSÖKAN
Låter det här som din nästa utmaning, då hoppas vi få träffa dig och berätta vidare om oss och tjänsten!

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen därmed kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Frågor besvaras av Rekryteringskonsult Heléne Stigsson 073 38 16 804 alternativt helene@hs-consulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

H.S Consulting

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Heléne Stigsson

073 38 16 804