Business Development Manager

Hexatronic Group AB · Stockholm

·

Ansök senast 18 dec. (21 dagar kvar)

Vill du vara med på en väldigt spännande resa hos oss på Hexatronic? Om du lockas av att bygga och utveckla en spännande kundportfölj hos ett entreprenörsmässigt bolag inom en stabil koncern så är denna roll något att titta närmare på. Vi kombinerar det stora bolagets stabilitet och resurser med det lilla företagets flexibilitet och snabbhet. Hexatronic-koncernen består idag av självständiga och entreprenörsdrivna företag som strävar efter att vara marknadsledande inom sina respektive nischer.

Som Business Development Manager hos oss på Hexatronic blir du en del av ett litet team inom det nystartade bolaget Hexatronic Security & Surveillance AB som fokuserar på InOne-lösningen för säkerhets- och övervakningsindustrin. Vi har redan nu identifierat stora möjligheter för teknologin inom säkerhets och övervakningsbranschen och behöver en spjutspets för affärsutvecklingen i Norden och Europa.

Som Business Development Manager får du ansvar för att kartlägga den potentiella marknaden, omvandla kundbehov till färdiga koncept samt driva bearbetningen av kunder och projekt. För att skapa framgång så identifierar och upprättar du relationer med partners och återförsäljare. Detta är en roll med stor frihet och ett tydligt fokus på att utveckla nya affärer via kunder, partners och återförsäljare. Du är därför beredd på att anta utmaningen att arbeta med vår lösnings delvis komplexa karaktär som kräver ett tekniskt kunnande och i din säljande roll där du förmedlar mervärden mot kundens verkliga behov. Du rapporterar till VD som du även kommer att samarbeta nära med. Du utgår ifrån vårt kontor i Nacka Strand, Stockholm.

Vi erbjuder dig
  • En spännande och unik roll som spelar avgörande roll för vår fortsatta tillväxt inom ett helt nytt segment med enorma möjligheter
  • Ett omväxlande affärsutvecklingsjobb i ett bolag som präglas av stor frihet och entreprenörsdriv
  • Arbete i en växande marknad där du får sälja en innovativ och kostnadsbesparande lösning
  • Tillhörighet i ett nytänkande bolag med tillväxt och framtiden i sikte
Om dig
Vi tror att du är en social kameleont som kan kommunicera på alla nivåer. Du har en affärsmässig höjd och en pondus som gör att du på ett naturligt sätt skapar ett förtroende i mötet med beslutsfattare. Samtidigt är du prestigelös och kan kavla upp ärmarna för att skapa din egen och vår gemensamma framgång med en entreprenöriell motor som gör att du aldrig stagnerar. Du har en förståelse för våra kunders vardag och är konsultativ, vågar utmana och kommer med nya infallsvinklar.

Det är en förutsättning att du har erfarenhet och nätverk inom säkerhetsbranschen samt den tekniska kompetensen för att med en gedigen förståelse för kundens affär guida dem rätt i val av lösning med fokus på att utveckla affären.

Vidare tror vi att du...
  • Har gedigen teknisk bakgrund med minst några års erfarenhet av att jobba med affärsutveckling/försäljning av komplexa tekniska produkter
  • Drivs av att bygga upp nya affärer
  • Är affärsmässig, självgående och strukturerad
  • Flytande i både svenska och engelska. Tyska eller annat Europeiskt språk är meriterande.
Är det dig vi beskriver? Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora konsulter Johnny Björklund och Christopher Thorstrand. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Du söker tjänsten via ”ansök här” knappen nedan.

Hexatronic Group är en svensk koncern med fokus på system- och produktlösningar i huvudsak inom fiberkommunikation med ett brett erbjudande av system- och produktlösningar för infrastruktur främst inom passiv fiberoptik. Vi kombinerar det stora bolagets stabilitet och resurser med det lilla företagets flexibilitet och snabbhet. Hexatronic verkar på en global marknad och våra kunder är företag inom telekombranschen som till exempel operatörer, telekomföretag, nätägare, distributörer samt systemintegratörer. Koncernen har sitt säte i Sverige med egna försäljningskontor och/eller dotterbolag i Sverige, Norge, Finland, Kina, Storbritannien, USA och Nya Zeeland.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hexatronic Group AB

Placering

Stockholm